05 Jun

Assistent Controller

Locatie: Eindhoven, Nederland

We zijn op zoek naar een (fulltime) assistent controller die ons kleine Finance team komt versterken! Heb jij minstens 4 jaar relevante werkervaring in een bij voorkeur technische omgeving? Vind je het heerlijk om zelfstandig taken uit te zoeken, maar werk je ook graag in teamverband? Lees dan verder, want misschien zijn wij wel hard op zoek naar jou!

De assistent controller beheert het financiële gedeelte van de productie, de productienormen en kostprijscalculaties. Hij/zij levert input voor het opstellen van rapporten die de positie van de organisatie samenvat en voorspelt, zoals winst- en verliesrekeningen, balansen en analyses of prognoses van inkomsten of uitgaven. Daarnaast begeleid de assistent controller tevens interne en externe audits die voor overheidsinstanties nodig zijn.

EFFECT Photonics is een toonaangevende ontwikkelaar van optische transceivers met hoge snelheid voor communicatienetwerken op basis van Photonic Integrated-technologie. Onze organisatie bestaat uit enthousiaste en energieke medewerkers. Een combinatie van het internationale karakter en onze hoog opgeleide medewerkers maken EFFECT tot een interessante werkomgeving.

 

Verantwoordelijkheden:

 • Beheren en vaststellen van de structuur en de inhoud van productienormen en kostprijscalculatie
 • Samenwerken in audits van bedrijfsrekeningen en andere financiële rapporten om te zorgen voor naleving van interne en externe vereisten
 • Ondersteunen en medeverantwoordelijk zijn voor het goed uitvoeren van audits
 • Ondersteuning van de interne en externe auditprocessen voor alle vragen, auditbevindingen en vervolgacties
 • Verzamelen, analyseren en interpreteren van boekhoudkundige informatie om bedrijfsresultaten te beoordelen in termen van winstgevendheid, prestaties ten opzichte van budget, projecties en oorzaken van afwijking die bijdragen aan de operationele effectiviteit van de organisatie
 • Verzamelen van informatie en optreden als sparringpartner voor de Financial Controller, interne en externe auditors. Je zorgt voor een duidelijke inzage en zorgt ervoor dat audits effectief en efficiënt kunnen worden uitgevoerd
 • Verstrekken van periodieke informatie en bijbehorende rapportages aan andere afdelingen;
 • Zorgdragen dat de boekhoudregels en procedures voldoen aan de respectievelijke normen
 • Identificeren van kansen voor verbeteringen van bedrijfsprocessen en initiëren van verbeteringen

 

Vereiste kennis, vaardigheden en capaciteiten:

Je bent een proactieve, assistent controller met uitstekend talent om financiële processen voor te bereiden, te stroomlijnen en te optimaliseren. In het verleden heeft u uitstekende vaardigheden getoond bij het analyseren van gegevens en informatie. Je hebt bewezen te weten hoe je werk moet organiseren, plannen en prioriteiten stellen. U hebt ervaring met AO / IC (administratieve organisatie / interne controle) en audits en kunt u helpen bij het opstellen en ontwikkelen van standaardwerkprocedures (SOP’s), beleid en bedieningselementen.

We zijn op zoek naar iemand met minstens 4 jaar relevante werkervaring. Je hebt een gespecialiseerde opleiding boekhouden of bedrijfseconomie gevolgd en hebt een HBO + / HVE + -diploma. Ervaring op een accountantskantoor is een pre.

In deze functie is het belangrijk om over uitstekende communicatieve vaardigheden te beschikken, zowel voor intern als extern gebruik. Vanwege het internationale karakter van onze organisatie is het belangrijk dat u Nederlands spreekt (native of tweetalig) en Engels (professionele werkvaardigheid). Algemene kennis van de (high-) technische sector en productie is een groot pluspunt.

 

Wat hebben we te bieden?

 • Werken in een kleine, ondernemende, informele bedrijfsomgeving
 • Werken aan de nieuwste baanbrekende technologie
 • Deel uitmaken van een enthousiast en bekwaam team
 • Het ontwikkelen van je eigen vaardigheden
 • Een competitief salaris
 • Stock Appreciation Rights (SAR-aandelenprogramma)
 • Pensioen regeling

Heb je vragen of zou je graag wat meer informatie  ontvangen over deze vacature? Stuur een mailtje met je vragen naar theoreijnen@effectphotonics.nl of bel me op 06-22098944

Klik a.u.b. hier om te solliciteren.

Careers

0 Comment

related posts